Piets weerbericht: later vandaag regen

Foto: Andrey and Lesya, Pixabay

Vanmorgen was het eerst droog met nog kans op zon. Vanuit het zuidwesten komt er bewolking en regen aan. De regen bereikte vanmiddag het oosten en noorden.

Vanmiddag eerst overal regen, maar vanuit het zuidwesten wordt het ook alweer droog. Overdag temperaturen rond 20 of 21 graden. De wind is matig tot krachtig uit zuid tot zuidwest. Windstoten in kracht 7.

Dinsdag weer droog

Vanavond in het oosten en noordoosten nog even wat regen. Verder droog en opklarend weer. Dinsdag droog weer met zon, maar in de kustgebieden en in het Waddengebied kans op een bui of een paar buitjes. Overdag 18 of 19 graden. De wind uit het zuiden is zwak of matig.

Woensdag komt de herfst met buiig weer en 15 of 16 graden. Een krachtige tot harde west tot zuidwestenwind. Kust en Wadden windstoten in kracht 8 of 9! In de nacht mogelijk stormachtig. Donderdag buiig weer met 15 of 16 graden. Een krachtige tot harde zuidwestenwind. Vrijdag buiig weer.

Piet Paulusma

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen