Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #6

Doorwerth – Omroep Gelderland volgt acht weken de dieren in wildopvang Avolare, die dit jaar haar deuren opende. Er worden allerlei gewonde wilde dieren verzorgd zoals vogels, uilen, egels en eenden.

De zesde aflevering begint triest. Een kat heeft een jong koolmeesje gepakt en het vogeltje gaat het niet redden. Een jonge zwaan die wordt binnengebracht helaas ook niet. De jonge eendjes kunnen vrijgelaten worden maar hoe ga je die vangen? Ook een opgevangen reiger krijgt zijn vrijheid weer terug, klik op de pijl in de afbeelding bovenaan.

Zie ook: Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #5

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen