Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #5

Doorwerth – Omroep Gelderland volgt acht weken de dieren in wildopvang Avolare, die dit jaar haar deuren opende. Er worden allerlei gewonde wilde dieren verzorgd zoals vogels, uilen, egels en eenden.

In de vijfde aflevering hoor je hoe vogels zoals uilen gevoerd worden om wild te blijven (niet op mensen leren te vertrouwen) en is er een wespendief in de wildopvang met maar één oog. Er is niet zoveel bekend over de beschermde en zeldzame roofvogel dus hoe het met hem af gaat lopen, ondanks de goede zorgen, is af te wachten. Een eend die met een wond van een vishaak in de nek geopereerd is, wordt nagekeken en gelukkig ziet het er goed voor haar uit, klik op de pijl in de afbeelding bovenaan.

Zie ook: Omroep Gelderland Achter de schermen bij wildopvang Avolare #4

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen