Renkum Nieuws nu ook via onze nieuwe app te bekijken

05 sep 2017, 19:22 Nieuws
overview
We doen ons best je diverse mogelijkheden te bieden om op de hoogte te blijven van wat op Renkum Nieuws wordt geplaatst. Ook het installeren van onze nieuwsapp behoort nu tot de mogelijkheden.

App

Renkum Nieuws heeft nu haar eigen app. In Google Play
kan de app gratis gedownload worden en op ieder moment van de dag gelezen. De app geeft geen meldingen. In de Applestore is onze app (nog) niet te downloaden.
Via de menu knop rechtsboven ga je makkelijk naar de verschillende nieuwscategorieën, exposities, de agenda of de bedrijvengids.
Klik op een bericht en je wordt naar de website
gevoerd. Met je mobiel zie je onderaan ieder artikel diverse social media knoppen om eenvoudig te kunnen delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Whatsapp.
Social media waar Renkum Nieuws veelal ook te vinden is!

Facebook

Op de Facebookpagina van Renkum.Nieuws worden alle berichten gedeeld. ‘Vind ons leuk’ en je krijgt het merendeel van de berichten automatisch op je eigen tijdlijn.
Wil je ze allemaal ontvangen? Klik dan de ‘vind ik leuk’ knop aan en klik vervolgens op ‘Meldingen ontvangen’. Vanuit de berichten kun je de nieuwswebsite bezoeken en even het laatste nieuws bekijken.

Twitter

Volg ons op Twitter
en je krijgt automatisch de getwitterde koppen van de berichten in je timeline. Zo zijn ze makkelijk te retweeten naar jouw volgers.
Wil jij ons ergens van op de hoogte brengen? Ook dat kan.

Schrijf je mee?

Meeschrijven op Renkum Nieuws en persberichten insturen kan via dit formulier . Gebruik dit formulier ook om nieuws te delen, bijvoorbeeld van een leuk evenement of je laatste sportwedstrijd.
Wil je foto's of regelmatig een column of blog via Renkum Nieuws delen met onze lezers? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] met je ideeën en gebruik WeTransfer om veel bestanden (foto's) te versturen.
Organiseer je of heb je weet van een evenement of expositie in de gemeente Renkum welke nog niet in de agenda of expositie-overzicht staat, gebruik dan dit formulier .

Whatsapp

Voeg ons toe op Whatsapp en stuur ons altijd en overal jouw nieuws. Bijvoorbeeld een leuke foto van een grappige gebeurtenis of een evenement waar je bij bent. Maar ook als je iets gevonden hebt en de eigenaar ervan wilt vinden. Wel in de gemeente Renkum uiteraard!
Voeg ons telefoonnummer (06-26273429) alvast toe in je contacten, je weet maar nooit wanneer je iets door te geven hebt.