Mireille Jansen nieuwe fractievoorzitter GemeenteBelangen

Mireille Jansen
Mireille Jansen
Foto: GBRenkum

Donderdag 7 juli is de 52-jarige Mireille Jansen benoemd tot fractievoorzitter van GemeenteBelangen Renkum. Kandidaat voor deze post, Paul Janssen heeft zich door ziekte helaas moeten terugtrekken.

Mireille
Paul Janssen

De fractie van GemeenteBelangen is erg geschrokken van het nieuws dat Paul ernstig ziek is. Ze wensen hem veel kracht toe tijdens de intensieve behandelingen die hij nu ondergaat. Jansen is sinds 2014 actief voor GemeenteBelangen, een ervaren raadslid en houdt de websites en social media kanalen voor de fractie bij. Hij blijft raadslid maar van de functie fractievoorzitter moest hij dus helaas afzien.

Fractievoorzitter

In alle rust heeft GemeenteBelangen daarna een nieuwe fractievoorzitter willen kiezen, de keuze viel op Mireille Jansen. De geboren Oosterbeekse is werkzaam bij Politie Nederland en kwam na de verkiezingen in maart dit jaar met voorkeursstemmen in de gemeenteraad.

 ‘Ik ben er trots op dat ik het vertrouwen heb gekregen. Het is nieuw voor mij, maar ik doe er alles aan om er een succes van te maken. Ik voel mij gesterkt door Team GemeenteBelangen.’

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen