Update: Talentenmarkt basisschoolleerlingen uitgesteld

jul 06 2022, 12:39 Gemeente
freerunning parkour foundations thor cc by 20
Update: Op 9 juli 2022 zou de Talentenmarkt van kinderburgemeester Aline Huijgen plaatsvinden in het Dorenweerd College. Helaas gaat de Talentenmarkt niet door.
Dat komt omdat het aantal aanmeldingen te laag is. De organisatie zoekt een nieuw moment na de zomer waarop de Talentenmarkt wel door kan gaan. Kinderen die zich aangemeld hebben, krijgen hierover nog apart bericht.

Dit zijn de plannen

Er zijn 4 leuke activiteiten waar je uit kunt kiezen. Je kunt ’s ochtends meedoen of ’s middags, dat ligt aan de groep waar je inzit. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Je kunt kiezen uit:
  • Streetdance: Streetdance is een stoere dansvorm met een mix van verschillende stijlen. Na een warming-up worden er stoere dansen aangeleerd op leuke, actuele muziek. Het plezier staat natuurlijk voorop!
  • Theater: Is het theater iets voor jou? De docenten van theaterwerkplaats Kazou laten je kennismaken met de wereld van het theater! Leer acteren, muziek maken, zingen of dansen – of doe het allemaal.
  • Freerunning: Om te kunnen freerunnen heb je niet veel nodig: je lijf en een beetje lef. Beweeg in een vrije vorm en zoek steeds een nieuwe uitdaging. Zo leer je jezelf en je kracht kennen én ontwikkelen! Dit is echt iets waarvan je niet denkt dat je het kan!
  • Syrische koekjes bakken: Houd jij van nieuwe dingen ontdekken en van lekker eten (maken)? Kom dan Syrische koekjes boeken! Samen met drie Syrische vrouwen dompel je je (handen) onder in deeg en maak je van bijzondere ingrediënten de mooiste koekjes!
  • Maak je eigen spel! (alleen ’s ochtends): Een ruimte met allemaal losse spullen, doeken, dozen, planken, knikkers, tape en noem maar op. Niemand zegt wat je moet doen, dat bepaal je helemaal zelf! Bouw een hut, een baan met hindernissen of lanceer dozen!
  • InDifferent (alleen ’s middags): Een school hoort een fijne plek te zijn voor iedere leerling! Helaas worden sommige kinderen nog gepest en gediscrimineerd. InDifferent wil dat veranderen! Bij onze activiteit leer je op een leuke manier hoe jij ook mee kunt helpen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .