Jackie: Let's get visible. Hoe word jij zichtbaar?

jan 04 2020, 14:31 Spiritualiteit
sunset dusk sky guy cc0 hippo px
Een nieuw jaar met nieuwe kansen! Hoe word jij zichtbaar? Dit is jouw jaar ga ervoor! Vaak voelen mensen zich vertrouwd als ze achter de schermen werken.
Ze hebben een miljoen redenen om hun hoofd niet boven het maaiveld uit te steken. Ze zijn niet goed genoeg, ze schamen zich, ze vinden het eng, ze zijn te dik of pff bedenk het maar maar blijven onzichtbaar. Een schijn veiligheid.

Door Jackie Crince Le Roy

Waar stopt jouw creatie? Je kent het wel, vol overgave begin je aan een avontuur. En opeens stop je. Heb je geen zin meer. Vind je het niet leuk meer. Maar wat is daar gebeurt? Wat heeft je gestopt? Hoe word jij, je creatie, je bedrijf, je relatie e.d zichtbaar?
Ik heb Ellen Gille gevraagd deze training ‘Lets get’s visible - Hoe word ik zichtbaar’ hier in Renkum te komen geven. Ellen is een gecertificeerd Access Consciousness trainster en weet mensen bewust te maken en te inspireren om de juiste stappen te zetten om zichtbaar te worden.

Zichtbaar

Zichtbaar worden wat bedoel je daar mee vroeg iemand mij pas. Ik vond het een prachtige vraag. En het antwoord is eenvoudig. In plaats van achter de schermen mag je nu in de spotlight gaan staan. Je gaat op je plek staan en je leert te herkennen wat jou saboteert en je verhindert succesvol te zijn!

Verandering en meer bewustzijn

Hierdoor verander je, krijg je een andere houding en energie. Meer vertrouwen in je eigen kunnen! Je krijgt informatie en tips hoe jij kunt veranderen. Stap voor stap krijg je inzichten en bewustzijn.
Wanneer jij weet wat je moet doen, en voor jezelf, je praktijk, je relatie en of bedrijf gaat staan, dan komt de wereld naar je toe.
Komen er nieuwe klanten, word je niet meer over het hoofd gezien en voel je, je er goed bij! En dat willen we toch allemaal?
Heb je een eigen bedrijf, loopt je praktijk niet goed, of word je altijd over het hoofd gezien? Dan kun je in deze training leren en ervaren hoe het is om zichtbaar te worden, te zijn en te blijven!
‘Lets get’s visible - Hoe word ik zichtbaar’ vindt plaats op donderdag 16 januari aanstaande van 10.00 tot 17.00‬ uur bij De Broedplaats, Groeneweg 12, Renkum.
Jouw bijdrage is € 150,--
Wil je meer informatie en of je inschrijven dan kun je kijken op; ellengille.com/lets-get-visible-bodyproces
Ik heb er zin in en kijk er naar uit je op 16 januari te ontmoeten om samen zichtbaar te zijn!