Volleybalclinic international Elles Dambrink op BS De Marlijn

Oosterbeek – Volleybalinternational Elles Dambrink was afgelopen vrijdag op bezoek bij basisschool De Marlijn. Ze was daar om de leerlingen van groep 7 meer te vertellen over volleybal, ze mochten haar alles vragen over Elles’ leven als professioneel sporter.

In aanloop naar het WK Volleyballen voor Vrouwen zijn de dames van het Nederlandse team op pad gegaan naar Gelderse gemeenten die tijdens het WK een deelnemend team te logeren heeft. Het team van Kameroen verblijft in september in onze gemeente. In de betreffende gemeenten worden de komende tijd diverse dingen georganiseerd rondom het WK Volleybal en volleybal in zijn algemeen. Want volleybal is harstikke leuk en daar weet Elles alles van.

Volleybal is voor iedereen

Natuurlijk zal niet iedereen een topsporter worden als Elles Dambrink maar iedereen kan wel net zo veel plezier hebben in volleybal. Het WK Volleybal is een mooie kans de sport te promoten. Zo komt er in ieder dorp een Urban Netsportveldje. Daar hangt een net die je in hoogte kan verstellen zodat je niet alleen kunt volleyballen maar ook kunt tennissen.

Vrijdag konden de leerlingen van De Marlijn alles wat ze wilden weten over volleybal en een professioneel sportleven vragen aan Elles die graag alles beantwoordde. Ze kregen uitleg over het spel en hoe je moest spelen. Daarna werd alles in praktijk gebracht in de gymzaal. Met oranje volleyballen want de leerlingen stonden daar natuurlijk wel te volleyen met een internationale sportster!

Klik op de foto bovenaan om de rest van de serie te zien.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen