Nuovo krijgt 5000 euro van het Postcode Loterij Buurtfonds

Foto: geralt, Pixabay

Vollebalvereniging Nuovo krijgt 5000 euro van het Postcode Loterij Buurtfonds. Het geld is bedoeld voor de aanleg van 6 urban volleybal/badminton/tennisveldjes in de gemeente Renkum.

Hiermee wil Nuovo, samen met de gemeente Renkum het buiten sporten en bewegen stimuleren, zo schrijven zij op hun website.

Urban netsportveld

En urban netsportveld is een sportveld dat ergens in de gemeente wordt geplaats en waar iedereen op mag sporten. Door een verstelbaar, ijzeren net kun je er volleyballen, voet-volleyen, tennissen of badmintonnen. Gewoon overgooien kan natuurlijk ook, bal meenemen en spelen.

Nuovo vraagt subsidie aan bij de provincie Gelderland en de gemeente. De provincie draagt 4000 euro bij per veld, voor de resterende financiering vroegen zij een bijdrage aan het Buurtfonds en de A.C. van Deventerstichting. Die van het Buurtfonds is dus goedgekeurd.

Met de 5000 euro komen de urban sportveldjes een stukje dichtbij voor de gemeente Renkum!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen