Kinder-Piratenvaart: Met de Blauwe Bever op jacht naar de schat

Foto: stichting Rivieroevervaarten

SCHIP AHOY, de Blauwe Bever vertrekt met de Kinder-Piratenvaart op woensdag 26 juli vanaf de Rijnkade in Arnhem naar het schateiland, de Meinerswijk.

Daar gaan de piraten van boord voor een spectaculaire speurtocht met raadsels en opdrachten en wordt jacht gemaakt op de schat op schateiland!

Is de schat gevonden dan keren de piraten terug naar de Blauwe Bever en vaart het schip weer naar de opstapplaats. Deze vaart is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. En……. zij mogen natuurlijk verkleed aan boord komen, bijvoorbeeld als piraat of iets anders wat ze zelf leuk vinden.

Kinder-Piratenvaart

  • Vertrek en aankomst: Museum Airborne at the Bridge, Rijnkade 150, 6811 HD Arnhem
  • Meer info/reserveren: deblauwebever.nl/reserveren
  • Datum: Woensdagmiddag 26 juli.
  • Tijdstip vertrek: 14:00 uur.
  • Tijdstip terug aankomst: 17:00 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen