Zomerbloemenfestijn bij De Boschhoeve in Wolfheze

jul 22 2023, 6:35 Uit
42 zomerbloemenfestijn 4 evn5294 kopie
Wolfheze - De tuinen van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze staan er prachtig bij. Bezoekers kunnen tijdens het zomerbloemenfestijn op 28 en 29 juli en op 4 en 5 augustus extra genieten van alles wat groeit en bloeit in de vele borders, de siermoestuin, de moederbedden en de pluktuin.
Inspiratie voor de eigen tuin thuis is er nu volop.

Zelf geplukt boeket

Een zelf geplukt boeket vormt voor velen de ultieme afsluiting van een bezoek aan De Boschhoeve. Er is hartje zomer ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen. Denk aan zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en natuurlijk allerlei dahlia’s. Uiteraard zijn deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken. Wie slim is neemt van huis een emmer voor het vervoer van het boeket en een plantenschaar mee.
Op de kwekerij is een uitgebreid assortiment vaste planten op voorraad. De grote schuur met diverse kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding nodigt uit tot snuffelen. In de theeschenkerij is koffie en thee met zoet en hartig lekkers verkrijgbaar.
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .