Airborne Herdenking 2020, één bloemenkind, talloze bloemen

De herdenking 2020 op de Airborne begraafplaats in Oosterbeek werd om het coronavirus zonder publiek, veteranen èn bloemenkinderen gehouden.

Het was stil en het was vreemd maar nog steeds erg mooi met een fly-past van een B-25 Mitchell die twee maal de volle aandacht opeiste, in een mooi eerbetoon aan de gevallen helden in ruste.

Bloemenkinderen

De veteranen werden erg gemist, net als de bloemenkinderen. Maar de schoolkinderen hebben kaarten gemaakt en die waren allemaal bij de graven geplaatst in de afgelopen week voor de ceremonie.

Annemieke was het enige bloemenkind dat aanwezig mocht zijn en ze kweet zich uitstekend van haar taak om de bloemen, in naam van alle bloemenkinderen, op haar graf te leggen voor alle gevallen helden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen