112

Inbrekers Beekdalhoeve aan de Bennekomseweg Renkum gezocht

Foto: Plaats Delict

Renkum – Aan de Bennekomseweg in Renkum braken twee mannen op 22 januari dit jaar in bij restaurant Beekdalhoeve en stalen geld. Denk jij te weten wie deze mannen zijn? Laat het dan weten!

De mannen kwamen binnen door een deur open te breken. Vervolgens doorzochten ze verschillende ruimtes van het restaurant. Ze gingen ervandoor met de inhoud van de kassa met daarin de weekendopbrengst en de inhoud van de fooienpot.

De mannen waren goed vermomd. Denk jij toch te weten wie zij zijn? Tip dan de politie! Bekijk ook de bewegende beelden in de video van Plaats Delict (Omroep GLD) onderaan deze pagina. Misschien herken je (een van) hen aan hun houding of manier van bewegen.

Contact

Geef je tip door via dit tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen