112

Politiecontrole bij Wolfheze, verdachten rennen bos in

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Wolfheze – Meerdere politie-eenheden hebben zondagavond gezocht naar twee verdachten die er vandoor gingen na een politiecontrole waarvoor zij van de weg gehaald werden.

De twee renden het bos in. Het zou gaan om twee blanke jongemannen in donkere kleding. Een van de twee had licht haar. Niemand werd meer aangetroffen.

ANPR

Agenten hadden zondagavond 28 april een auto gesignaleerd op de A12 die door de ANPR (automatische kentekenplaatherkenning, red) kwam. De auto is aan de kant gezet op een parkeerplaats in Buunderkamp. Toen de agenten de laadruimte wilde bekijken gingen de bestuurder en de bijrijder er te voet vandoor. In de laadruimte stonden drie van diefstal afkomstige elektrische fietsen en een vermoedelijk gestolen accuslijpmachine. Nabij de parkeerplaats is niet veel later ook nog een geldbedrag en zijn er andere goederen aangetroffen, die de verdachten daar vermoedelijk hebben achtergelaten.

De agenten hebben de verdachten niet meer aangetroffen na de zoekactie en er is nog niemand aangehouden. Als er mensen zijn die mogelijk iets gezien hebben, dan horen ze dat graag. Zij kunnen zich melden door te bellen naar 09008844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Hoewel er ook een helikopter van de politie is gezien en gehoord, werd de politiehelikopter hier niet voor ingezet, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de helikopter voor een ander incident vloog of op weg was naar een andere locatie.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen