112

Slachtoffer overval probeert vluchtauto te stoppen en wordt meegesleurd

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Op de Jan Tooropstraat in Renkum is woensdagavond rond 21:50 uur een bewoner slachtoffer geworden van een overval. Hierbij raakte het slachtoffer gewond.

Onder bedreiging van een wapen moest de man geld en andere kostbare spullen afgeven.

Kleine blauwe auto

De daders, een man en een vrouw zijn vervolgens in een kleine blauwe auto (vermoedelijk een Ford) gestapt. Het slachtoffer heeft getracht de daders tegen te houden door voor de auto te gaan staan. Hierop gaf de bestuurder gas, waardoor het slachtoffer werd aangereden en enkele meters meegesleurd.

Het slachtoffer is in zijn woning nagekeken door het ambulance personeel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Even later is het slachtoffer alsnog door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft met meerder voertuigen de omgeving afgezocht. De daders en de auto zijn nog niet gevonden. Zowel de Technische als de Tactische hebben ter plekke onderzoek gedaan. Vandaag wordt uitgebreid buurtonderzoek gedaan

Getuige, beelden of weet je iets?

Heb je toevallig camera beelden of heeft u iets opvallends hebben gezien. Ook als je meer weet over deze zaak neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of gebruik dit tipformulier van de politie.

Anoniem tippen mag via Meld Misdaad anoniem of door te bellen met 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0