112

Vernielzucht in Doorwerth: inbraak, kapot speelgoed en strooizout

Foto: Peuterplein, Facebook

Van maandag op dinsdag 9 juli hebben onverlaten huisgehouden bij lunchroom ’t 12-uurtje en kinderdagverblijf het Peuterplein in Doorwerth.

En voor beide, was dit niet de eerste keer.

Strooizout

Geen leuke verassing als je ’s morgens op je werkplek arriveert. Bij het Peuterplein aan de Mozartlaan ontdekten ze vanmorgen een puinhoop op de buitenplaats. Er was niet alleen ingebroken, het schaduwdoek wat de kinderen uit de zon houdt lag begraven in de zandbak. Speelgoed voor de kinderen is kapot gemaakt en lag verspreid over het terrein.

Doorwerth
Foto: ’t 12-uurtje, Facebook

Bij lunchroom ’t 12-uurtje (klik voor meer foto’s) was de ketting om het terras heen kapot en lag er overal strooizout over het terrasmeubilair en tegen de gevel aan. Bij de lunchroom hangen camera’s, die worden bekeken.

Wie weet iets?

“Heeft iemand iets gezien of gehoord wat ons kan helpen dit te stoppen want het is niet de eerste keer. Word hier zoooo verdrietig van.” vertelt een medewerkster van het Peuterplein op Facebook (klik voor meer foto’s).

Op de pagina van ’t 12-uurtje zijn ze ook niet blij: “Wij hebben geen idee wat daar grappig aan is. Dit is voorval nummer zoveel.”

De wijkagent is ingeschakeld. Heb je iets gezien of heb je informatie? Bel dan de politie op 09008844 of Misdaan Anoniem 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden