112

Auto rijdt met hoge snelheid tegen gevel cafetaria ’t Smulhoekje

In Renkum is woensdagmiddag een auto met hoge snelheid tegen de gevel van cafetaria ’t Smulhoekje gereden. De bestuurder raakte hierbij in ieder geval gewond aan zijn arm.

Een dame die in het cafetaria rustig haar krantje zat te lezen kwam hierbij onder het glas te zitten.

Vermoedelijk onwel

Diverse getuigen melden dat de auto met een flinke snelheid voorbij kwam en toen met een enorme klap tegen de ingang van ’t Smulhoekje reed. Het vermoeden is dat de man onwel is geworden. Na de klap kwam er meteen rook onder de motorkap en liep er olie over straat. Omstanders hebben daarop direct de man uit de auto gehaald en de vrouw uit het pand gehaald.

De man was gelukkig aanspreekbaar en bleek in ieder geval een behoorlijke verwonding aan zijn arm te hebben. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Zover bekend, is de vrouw die in het cafetaria niet gewond geraakt, wel was zij enorm geschrokken.

De brandweer heeft eerst de plas olie bedekt en daarna wordt het pand met steigerpijpen gestut en zal de auto weggesleept kunnen worden. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies gebeurd is en in hoeverre het pand beschadigd is.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden