112

Tweetal haalt lege flessen op, zogenaamd voor de Dierenambulance

Foto: Matthew Gollop, pixabay

Dierenambulance Nederrijn is ‘not amused’. In Renkum blijken er mensen langs de deur te zijn geweest om lege flessen op te halen waarmee de opbrengst naar de dierenambulance zou gaan. Daarnaast loopt er een jonge jongen rond die geld ophaalt, ook voor de dierenambulance zegt hij.

Maar de dierenambulance weet van niets, het wordt niet namens hen gedaan en daarom waarschuwen zij voor deze praktijken.

Lege flessen

De lege flessen worden ingezameld door een man en vrouw van rond de 30 jaar.  De man heeft donker, zeer kort haar, de vrouw heeft donker, lang haar en is een stuk kleiner dan de man. Ze rijden in een felblauwe Renault Twingo en komen uit Ede. Ze dragen beiden een groene jas. Inmiddels hebben ze bij de Plus in Renkum een aantal vuilniszakken met flessen ingeleverd.

Heb je eventueel camera beelden dan verzoekt de dierenambulance die naar [email protected] te sturen.

Ook gaat er een jongen tussen de 7-10 jaar langs de deuren om geld op te halen voor het goede doel en/of de dierenambulance. Ook hier geldt dat dit niet namens de dierenambulance is, al dan niet met goede bedoelingen.

Wanneer er iemand namens of voor de dierenambulance bij je aan de deur kom meldt dat dan direct bij hen via 06-53871861 of bij de politie zodat zij er een surveillanceauto op af kunnen sturen.