112

Getuigen gezocht: Woninginbraak Wolfhezerweg te Wolfheze

Foto: MM Minderhoud, wikipedia

Wolfheze – De politie onderzoekt een woninginbraak middels buurtonderzoek. De inbraak is gepleegd tussen vrijdag 28 mei 2021 21:30 uur en zaterdag 29 mei 2021 11:30 uur aan de Wolfhezerweg ter hoogte van de Sara Mansveltweg te Wolfheze.

Misschien heb je iets gezien of gehoord en is je informatie relevant voor het lopende onderzoek.

Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien

Heb jij of één van je huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via deze ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vind je tips om een woninginbraak te voorkomen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].