112

Mid Zomer Nacht Droom wordt nachtmerrie: belichting voorstelling gejat

De gestolen armatuur
Foto: Kazou

Oosterbeek – Mid Zomer Nacht Droom heet de nieuwste voorstelling van theater Kazou die in het bos bij de Trapperhorst wordt gegeven. De verlichting die daarbij nodig is, is meegenomen, de voorstellingen van vanavond en morgen lopen nu gevaar.

“Wie helpt ons? Helaas zijn er vanavond tijdens de voorstellingen van de Mid Zomer Nacht Droom, onze draagbare, oplaadbare belichting/bouwlampen “geleend” en meegenomen. Daarnaast zijn er vernielingen in het bos gedaan. Zouden degenen die onze lampen “geleend” hebben, deze terug willen brengen? Morgen (3juli) en zondagavond (4 juli) spelen we in totaal nog 4 x en ook ons publiek wil alles graag goed zien. Dank voor jullie medewerking.” Zo vertelt Kazou op hun Facebookpagina.

Wat nu?

De voorstellingen hebben verlichting nodig want de laatste voorstelling start om 21:00. Daarnaast is goede belichting onmisbaar voor iedere voorstelling en zijn de voorstellingen zijn ook allemaal uitverkocht. Kazou is een leer-werkplaats voor mensen van alle leeftijden met een vorm van autisme die houden van theater en dat deze verlichting nu weg is, zal ze niet licht vallen. De artiesten willen vanavond toch graag optreden want je wil je publiek nooit teleurstellen.

Deze belichting is vanavond vast niet terug,  wie helpt ze uit de brand? Ze zijn te bereiken via de website of stuur ze een bericht via Facebook, klik op hun Facebookpagina hieronder.

Heb jij iets gezien bij de Trapperhorst of weet jij meer over deze lampen? Bel de politie op 0900-8844

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].