112

Vermoeden van brandstichting basisschool De Atlas, getuigen gezocht

Foto: Brandweer RenkumHeelsum

Renkum – Na de brand in een speelgoed- en klikohok die tegen de gevel van basisschool De Atlas aan stond, is die gevel zwaar beschadigd.

Delen zijn zwartgeblakerd en de brandweer heeft een deel van de muur moeten slopen om goed te kunnen blussen.

Brandstichting

Veel later had de brandweer niet moeten zijn. Dankzij het snelle telefoontje naar 112 en het rappe optreden van de brandweer korps Renkum/Heelsum is ernstiger voorkomen. Het kozijn was deels gesmolten en het glas al gebroken.

Het grote vermoeden is dat de brand is aangestoken en daarom is de politie op zoek naar getuigen. De brand brak vrijdag 24 december 2021 omstreeks 21.15 uur uit bij basisschool De Altlas te Renkum, Hogenkampseweg 43.

Heb jij iets gezien en/of gehoord? Laat het de politie weten! Dit kan via het telefoonnummer: 0900-8844. Referentienummer: 2021599552.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen