112

Woning ontlucht in Renkum nadat bewoner brand meterkast blust

Foto: AS Media

Renkum – Na een brand in de meterkast in een woning aan de Swaenepol heeft de brandweer de woning ontlucht. De brand ontstond zondagmorgen 3 april rond 09:45.

De apparatuur in de woning viel uit waarop de bewoner ontdekte dat de meterkast in brand stond. Hij wist de vlammen te doven met een poederblusser.

Stank en rook

Zoals bij een brand, ontstond ook hier rookontwikkeling en brandlucht die zich snel door de woning verspreidde. Brandweerkorps Renkum/Heelsum heeft een nacontrole uitgevoerd en de woning gelucht. Zowel Liander als Salvage zijn opgeroepen. Naar de brand wordt onderzoek gedaan.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen