112

Gezocht: wie overviel in februari de SPAR supermarkt in Heelsum?

Foto: Omroep GLD/politie

Heelsum – Op woensdag 16 februari werd de SPAR  supermarkt op de Utrechtseweg in Heelsum overvallen. Iets voor sluitingstijd rond 20:00 uur liep een man de supermarkt binnen en ging direct op de kassa af.

De dader, een vrij jonge man, bedreigde een medewerker met een vuurwapen en ging er met wat geld uit de kassa te voet vandoor. Mogelijk komt de overvaller uit de omgeving. Laat weten als je hem herkent!

Signalement van de overvaller:

  • Lichte huidskleur
  • Stevig postuur
  • 1.75 meter
  • Hij droeg een donkere North Face jas
  • Hij droeg opvallende blauwe latex handschoenen

Wie weet wie deze man is? Of kun je meer vertellen over deze zaak? De politie spreekt je graag! 0900-8844 of gebruik dit tipformulier.

Volledig anoniem melden is ook mogelijk. Meld Misdaad Anoniem (MMA) is een onafhankelijke organisatie – en dus geen onderdeel van de politie – die niet naar je gegevens vraagt en je telefoonnummer niet kan zien. Alleen als je informatie niet naar jou te herleiden valt, wordt je tip doorgegeven aan de politie, zonder dat je gegevens bekend worden. MMA is bereikbaar op 0800-7000. Je kunt ook volledig anoniem digitaal tippen via meldmisdaadanoniem.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen