112

Pand Heelsum afgesloten nadat auto gat in muur heeft geboord

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Heelsum – Op de kruising van de Utrechtseweg en de Kastanjelaan in Heelsum is dinsdagmorgen tegen 10:30 uur een auto frontaal tegen het pand van Accountantskantoor Peelen & Mulder geknald.

pandDe auto vertrok vanaf de parkeerplaats van de Spar aan de Utrechtseweg en om onduidelijke reden schoot de auto rechtdoor tegen de grijze gevel van het pand op de hoek Utrechtseweg/Kastanjelaan. Volgens getuigen gaf de bestuurder een dot gas, mogelijk gaat het om een ongewilde verwisseling van pedalen.

Inzittenden

De bestuurder en zijn bijrijder raakten bij de klap gewond. Nadat beide zijn nagekeken in de ambulance zijn ze met bombekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht

Naast een gat in de gevel van het pand, zitten er zowel buiten als binnen scheurtjes in de wand. Een bouwkundig adviseur van de gemeente is opgeroepen om het gebouw te controleren, het pand is door alle beschadigingen instabiel. De zwaar beschadigde auto zal door een bergingsbedrijf worden weggehaald.

pand

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen