112

N225 tussen Renkum en Wageningen gestremd wegens ongeval

Foto: 112 Wageningen

Wageningen/Renkum – Dinsdagavond heeft rond 18:10 een ongeval plaatsgevonden waarbij twee personenvoertuigen frontaal op elkaar zijn geklapt op de N255 tussen Renkum en Wageningen. Bij Parenco worden bestuurders tegengehouden.

Een van de bestuurders van de voertuigen is gewond geraakt deze werd nagekeken in de ambulance en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet duidelijk. De weg is nog afgesloten en ook het busvervoer tussen de twee gemeenten is gestremd. Hoe lang de N225 blijft afgesloten is niet bekend, verkeer is onder begeleiding omgekeerd en wordt nu omgeleid.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen