112

Update: automobiliste belde zelf 112 voor zwaargewond jongetje

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Renkum – Een 8-jarig jongetjes is vanmiddag zwaargewond geraakt toen hij door een auto werd aangereden op de Meester van Damweg. De automobiliste die het kind aanreed ging er later vandoor maar kon na korte tijd aangehouden worden.

Update: De automobiliste die het jongetje aanreed is direct erna gestopt en heeft 112 gebeld. Ook heeft zij luidkeels om hulp geroepen. Nadat er andere mensen op het hulpgeroep af waren gekomen, raakte ze in paniek en is naar huis gereden. Daar is zij door de politie aangehouden.

Het ongeluk gebeurde rond 14:10 waarop ambulance en politie ter plaatse kwamen.

Traumahelikopter

Gezien het letsel werd al snel de traumahelikopter opgeroepen. De trauma-arts is daarna in de ambulance gestapt die het jongetje zo snel mogelijk naar het ziekenhuis heeft gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Naar verluid zou de automobiliste het jongetje niet hebben kunnen ontwijken. Na het gebeuren reed ze door en kon later in de buurt worden aangehouden.

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen