112

Zorgcomplex ‘Hoog Doorwerth” ontruimd om rookontwikkeling

Foto: 112 Nieuws Wageningen eo

Heelsum- In zorgcomplex Hoog Doorwerth aan de Utrechtseweg is om 12:01 een brandmelding. Politie en brandweer kwamen meteen ter plaatse.

Vooralsnog is er geen brand, wel van flinke rookontwikkeling op de derde verdieping.

Ontruimd

De bewoners worden geëvacueerd naar de aula van Hoog Doorwerth. De brand is opgeschaald naar zeer groot omdat men extra handen nodig heeft voor het evacueren van de bewoners, er is vooralsnog alleen sprake van flinke rookontwikkeling.

Update: 

Door de brandweer wordt brand in een meterkast gemeld, dat zorgde voor de flinke rook, drie personen hebben rook ingeademd. De gang en woningen worden nu ontlucht. Bewoners mogen straks weer terug naar hun woning.

hoog doorwerth

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen