112

Renkumse motorrijder zwaargewond in Barneveld aangetroffen

Foto: Chris Ouboter

BARNEVELD – Op zondagmiddag rond 17.40 uur is op de Grote Bosweg in Barneveld bij een ongeval met een crossmotor, een man van 23 jaar uit Renkum zwaargewond geraakt.

De man lag op een braakliggend terrein en was buiten bewustzijn gevonden, omstanders hebben de 112 alarmlijn gebeld.

Onduidelijk

De politie, twee ambulances en een traumahelikopter zijn voor het ongeval ingezet, het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers gestabiliseerd. Ze kregen later hulp van de trauma-arts en een traumaverpleegkundige van de traumahelikopter uit Amsterdam.

De man is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Het is volgens de politie nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen