112

Politie zoekt getuigen van brandstichting Albert Schweitzerschool

Foto: 112 Nieuws Wageningen eo

Renkum – De politie zoekt getuigen van de brand in de voormalige Albert Schweitzerschool aan de Goudsbloemstraat. De brand ontstond zaterdag 18 maart rond 23:40 en blijkt te zijn aangestoken, zoals al vermoed werd.

Net voor de brand werd een harde knal gehoord door omwonenden waarna een groep jongeren er vandoor ging.

Jongerencentrum

De brand begon in het Jongerencentrum die nu in de voormalige basisschool gevestigd is maar ook een BSO zit in het pand. Volgens een medewerkster op Facebook kan de BSO in ieder geval maandag weer open. Bij de brand moesten meerdere brandweerkorpsen assisteren en twee omstanders werden onwel, zij werden in de ambulance nagekeken.

De politie zoekt mensen die iets gezien hebben en dat mag ook anoniem. Dat doe je bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 en anders bel je gewoon met 0900-8844. Ook als je denkt ‘dat het niks is’, kan het toch een aanwijzing zijn voor de politie.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen