112

Kom naar de opening van de nieuwe kazerne van Brandweer Wolfheze

Nieuwe kazerne brandweer Wolfheze
Nieuwe kazerne brandweer Wolfheze
Foto: Brandweer Wolfheze

Wolfheze – Op zaterdag 13 mei 2023 zal de officiële opening van de nieuwe kazerne van de brandweer in Wolfheze plaatsvinden. De opening start om 13.00 uur en gedurende de hele dag zullen er diverse activiteiten zijn.

De nieuwe kazerne zal tijdens de open dag voor het eerst toegankelijk zijn voor publiek. Naast de brandweer zullen er ook andere veiligheidsdisciplines aanwezig zijn, zoals de ambulance, politie, Pro Rail, Dierenambulance, Arnhemse Reddingsbrigade en de Brandwondenstichting.

Kijkje achter de schermen

Tijdens dit evenement kun je een kijkje achter de schermen nemen van de nieuwe kazerne en bekijken of werken bij de brandweer misschien iets voor jou is. De open dag is ook onderdeel van andere activiteiten in de gemeente Renkum, zoals de Airborne fietstocht en Wolfheze “bruist”. Brandweer Wolfheze hoopt op een grote opkomst van bezoekers, dus iedereen is welkom!

De burgemeester zal om 13.00 uur aanwezig zijn om de kazerne officieel te openen. Brandweer Wolfheze nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit evenement en een kijkje te nemen in de nieuwe kazerne en de verschillende activiteiten bij te wonen.

Het evenement vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur op zaterdag 13 mei 2023. Het adres is Parallelweg 2d in Wolfheze.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen