112

Verdachte van dodelijk ongeval A12 was onder invloed van drugs

Foto: AS Media

De politie heeft een 36-jarige man uit Zeist opgepakt op verdenking van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk dinsdag op de A12 bij Oosterbeek.

De vrachtwagenchauffeur van een bergingsvoertuig was volgens de politie onder invloed van drugs. Bij het ongeluk kwam een 74-jarige Duitse automobilist om het leven.

Grote ravage

Rond het middaguur kwamen de vrachtwagen en de auto dinsdag met elkaar in botsing op de A12 ter hoogte van Oosterbeek. De Duitse bestuurder van de auto overleed ter plekke. Het ongeluk veroorzaakte een grote ravage, waardoor de snelweg tot het begin van de avond in de richting Arnhem helemaal was afgesloten. Dat leidde tot lange files en veel oponthoud in de wijde omtrek.

De vrachtwagenchauffeur zit nog vast en wordt verhoord, aldus de politie.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen