112

Update: overleden voetganger Wolfheze is 32-jarige vrouw

Foto: DM van Hellesem

Wolfheze, Update – De voetganger die gisteren om het leven kwam na een ongeluk waar een landbouwvoertuig bij betrokken was, is een 32-jarige vrouw uit Arnhem.

Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Bericht 18 oktober: Woensdagmiddag heeft er een ernstige aanrijding met een landbouwvoertuig plaatsgevonden op het terrein van Pro Persona, hierbij is een voetganger om het leven gekomen.

De hulpdiensten werden om 13:06 opgeroepen voor een ongeluk waarna er snel werd opgeschaald. Ter plaatse bleek een voetganger door een landbouwvoertuig aangereden te zijn.

Reanimatie

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Maar ondanks alle inspanningen om de voetganger te reanimeren, is de persoon helaas overleden. De politie heeft verder geen gegevens over het slachtoffer bekend gemaakt.

Op het terrein is onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen