112

Gewond naar het ziekenhuis na brand in woning Dorpsstraat

Foto: ASMedia

Renkum – Donderdagavond is er brand ontstaan in een woning aan de Dorpsstraat in Renkum waarbij een persoon gewond is geraakt.

Om 22:24 werd de brandweer opgeroepen, gevolgd door een ambulance.

Snel geblust

De brandweer wist het vuur snel te blussen. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumateam werden ingezet om hulp te verlenen. Hoe de brand in de woning heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk was een pannetje op het vuur de oorzaak van de brand.

Bij de brand raakte een persoon gewond. Het slachtoffer werd na behandeling van het ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen