112

Ernstig gewond naar ziekenhuis na val van elektrische fiets

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Doorwerth – Op de Utrechtseweg in Doorwerth is vanochtend een vrouw ernstig gewond geraakt nadat zij ten val kwam met haar elektrische fiets.

Bij het vermoedelijke eenzijdige ongeluk speelden de bladeren en het daardoor gladde fietspad mogelijk een rol bij de val.

Traumateam

Het traumateam kwam met de auto, zij hadden een rendez-vous met de ambulance omdat de traumahelikopter niet kon uitrukken wegens de mist en zij daarom met de auto moesten komen. De gewonde fietsster is met vermoedelijk hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

De eerste hulp werd verleend door medewerkers van de Dierenambulance die toevallig in de buurt waren. Ook de politie was snel ter plaatse.val

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen