112

Storm Pia veroorzaakt schade in Doorwerth en Oosterbeek

Doorwerth
Doorwerth
Foto: AS Media

Doorwerth/Oosterbeek – Storm Pia veroorzaakte, naast de nodige schade aan bomen en struiken, aan een woning in Oosterbeek en de gevel van een flat in Doorwerth dusdanige schade dat de brandweer er aan te pas moest komen.

Oosterbeek

Bewoners van een woonhuis aan de Stationsweg keken raar op toen de afvoerbuis van de verwarming op het dak tegen 14:00 uur af brak door de storm. De brandweer was er op tijd bij om de situatie veilig te stellen.

Doorwerth

Iets meer werk had de brandweer in Doorwerth waar tegen 14:40 meerdere gevelplaten van de Mozartflat aan de Mozartlaan bij het winkelcentrum los raakten en naar beneden waren gevallen. Dat was even schrikken maar gelukkig raakte er, zover bekend, niemand gewond.

Met een hoogwerker is er daarna door de brandweer gecontroleerd of andere platen ook een gevaar vormen. De brandweer stelde ook hier de situatie weer veilig.

pia
Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen