Gratis webinar ‘Voorkom financieel misbruik van ouderen’

mei 24 2023, 6:30 112
pxhere
Steeds vaker krijgen ouderen te maken met financiële uitbuiting. Bijvoorbeeld in de vorm van diefstal, ongewenste bemoeienis met geldzaken of een veranderd testament.
De plegers van dit financiële misbruik zijn vaak familieleden, buren of kennissen, maar ook zorgverleners, mantelzorgers of vrijwilligers. Financiële uitbuiting is een vorm van ouderenmishandeling.

Webinar

Op donderdag 15 juni organiseert de Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden (LAVOW regio Arnhem) van 15.00 tot 16.30 uur hier een gratis webinar over. De Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering (GSBB) is lid van de lokale alliantie.
Programma:
  • Ouderenmishandeling: stand van zaken door Lisette Pouls, projectleider bij Moviera - aanpak huiselijk geweld.
  • Fraude, signalen en mogelijke stappen door Lammy Steendam, financieel adviseur bij Rabobank Arnhem.
  • Toegenomen financiële kwetsbaarheid van ouderen; de voor- en nadelen van mogelijkheden door Corno van Renssen, directeur bestuurder Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Je meldt je aan door vóór 12 juni een e-mail met jouw naam te sturen aan [email protected] . Je ontvangt dan een link met toegang tot het webinar in Zoom.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .