Digitaal meedoen? Volg de gratis cursus Digisterker in de Zoomerij

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen?

Volg dan de cursus Digisterker bij de Zoomerij bibliotheek x cultuur (de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ). In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Vier bijeenkomsten

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. De eerste bijeenkomst is donderdag 23 april van 10.00 – 12.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Plaats: de Zoomerij Oosterbeek (in De Klipper), Generaal Urquhartlaan 1.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 085-018 43 62 of mail naar [email protected] en vraag naar de cursus Digisterker. Je kunt je ook aanmelden via bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen