Na twee jaar mag het weer: de 46e Airborne Taptoe Oosterbeek

March & Showband Rheden
March & Showband Rheden
Foto: Airborne Taptoe

Oosterbeek – Na twee jaren van gedwongen aangepaste en kleinschalige herdenkingen is de septembermaand dit jaar weer als vanouds. Op zaterdag 17 september 2022 zal dan ook de 46e editie van de Airborne Taptoe Oosterbeek gaan plaatsvinden.

Ook ditmaal mag het evenement de muzikale afsluiting zijn van de periode rondom de Airborne Herdenkingen.

Showoptredens van de beste March en Showbands

Met showoptredens van Show- & Marchingband Tamarco uit Leiderdorp, Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht, Airborne Malletband uit Oosterbeek, March & Showband Rheden uit Rheden, Schuttesgilde St. Sebastianus uit Gendt en Show- & Marchingband Euroband uit Rotterdam kent deze editie een zeer gevarieerd programma. Het voorprogramma zal worden verzorgd door dweilorkest Tis Niks Wut Niks uit Dieren.

Aansluitend aan het hoofdprogramma vindt de traditionele finale plaats. Als gebruikelijk zal de finale in het teken staan van de herdenkingen met het koraal ‘Abide with me’, het trompetsignaal Taptoe en de Britse, Poolse en Nederlandse volksliederen.

Raadhuisplein wordt Taptoeplein

Airborne Taptoe Oosterbeek vindt plaats op het Raadhuisplein. Het terrein is vanaf 18:00 uur voor publiek toegankelijk. Zitplaatsen op het bordes kosten € 12,00, op het plein € 6,00 en staanplaatsen zijn gratis. Het voorprogramma begint om 19:00 uur en de taptoe om klokslag 20:00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Meijer & Siegers en tot donderdagavond te reserveren via de website airbornetaptoe.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen