Tijdens Airbornewandeling 2 september extra lange vaart Drielse Veer

sep 01 2023, 6:35 Airbornemaand
img 5474
Heveadorp/Driel - Het Drielse Veer vaart op 2 september aanstaande volgens een aangepaste, ruimere dienstregeling. Vanwege de Airbornewandeltocht varen ze van 08:00 uur tot 19:00 uur.
Dat is voor de wandelaars uit de Betuwe een uitgelezen kans om op een volledig duurzame wijze deel te nemen aan ‘s werelds grootste eendaagse herdenkingswandeltocht. Wandel mee of kom genieten van de sfeer met het Drielse Veer! (een kaartje voor de Wandeltocht is nog tot en met 1 september 2023 23:59 hier te bestellen en anders op de dag zelf nog te koop).
En de enkeling uit de gemeente Renkum die de gemeente juist uit wil en toch wil genieten van het aangekondigde mooie weer, dan is het in de Betuwe ook erg goed vertoeven.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .