Albert Heijn in Renkum heropend met nieuwste winkelconcept

Foto: Albert Heijn Renkum

De ingrijpende verbouwing met het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Renkum is achter de rug. Vandaag openden supermarktmanager Richard Jansen en zijn team de deuren van hun vernieuwde winkel.

De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s. De heropening wordt uitgebreid gevierd. Tot en met zondag 30 juni zijn er proeverijen en leuke winacties.

Gezellige week

“De week erna is het ook extra gezellig bij ons”, zegt Richard Jansen. “Op zaterdag 6 juli organiseren we van 9:00 tot 12:00 uur een buurtontbijt met lekkere verse broodjes, verschillende soorten beleg, koffie, thee en jus d’orange. Wil je aanschuiven, dan kun je je in de winkel opgeven. Ook verstoppen we die dag 25 speciale winkelmandjes in de buurt. Wie er één vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. Op onze Facebookpagina plaatsen we hints waar je zo’n mandje kunt vinden.”

Dry misting

De vernieuwde winkel is zeer ruim van opzet. Al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere spareribs, kippenvleugels en gehaktballen.

Technische snufjes

Alles binnen in de supermarkt is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. “We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op.”

Er zijn nog meer interessante technische snufjes. Door de hele winkel hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten. Ook kun je snel afrekenen bij een van de zes zelfscankassa’s.

“Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Gewoon afrekenen bij de caissière kan uiteraard ook”, aldus Richard Jansen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden