Doe jouw VegaFavorieten cadeaukaart cadeau aan de Voedselbank

De kaart wel eerst activeren!
Foto: Renkum Nieuws

Alle deelnemers aan de Postcodeloterij hebben in de afgelopen week een VegaFavorieten cadeaukaart ontvangen, die men kan besteden bij de Albert Heijn. Een inwoner van de gemeente Renkum en deelnemer aan deze loterij nam vorig jaar contact op met Renkum voor Elkaar omdat zij deze kaart zelf niet nodig heeft.

“Nu dachten we zo, misschien zijn er wel meer mensen die de kaart niet gebruiken”, zo vertelde deze inwoner die graag anoniem wenste te blijven. “Dan willen we deze graag verzamelen, zodat wij ze aan de Voedselbank kunnen doneren!”

Voedselpakketten vullen met gezond

De medewerker van Renkum voor Elkaar vulde haar aan: “Hoe mooi zou het zijn dat we de voedselbankpakketten extra kunnen vullen met mooie, gezonde maaltijden. Dat kunnen de gebruikers van de voedselbank in deze moeilijke tijden meer dan waarderen.”

Deze oproep wordt dit jaar dan ook herhaalt. Aan alle deelnemers die een cadeaukaart voor de VegaFavorieten hebben ontvangen en er niets mee gaan doen om, de oproep die te doneren aan de Voedselbank.

“Wij roepen deze mensen op om hun kaart eerst te activeren en deze vervolgens in een gesloten envelop bij een van de inzamelpunten in de brievenbus te doen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we namelijk niet deze persoonlijk aannemen.”

De geactiveerde cadeau kaarten kunnen op de volgende locaties worden ingeleverd of worden opgestuurd naar:

  • Huis van Renkum, Europalaan 11, 6871 ZA Renkum
  • Bibliotheek Veluwezoom, Generaal Urquhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen