Mogelijk E-coli en Listeria bacterie in Albert Heijn Queso Iberico kaas

Foto: Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor verpakkingen Queso Iberico. In de kaas zijn mogelijk de schadelijke E.coli en Listeria bacteriën aanwezig.

De terugroepactie geldt voor de AH Queso Iberico kaas met de volgende houdbaarheidsdatums:

  • 5-01-2022
  • 6-01-2022
  • 7-01-2022
  • 8-01-2022
  • 12-01-2022

Omdat in de kaas de schadelijke E. coli bacterie (variant Shigatoxineproducerende E.coli) en de eveneens schadelijke Listeria bacterie aanwezig is, adviseert Albert Heijn dringend om de kaas niet te eten.

Zeer schadelijk

Het eten van producten met E.coli en / of Listeria kan zeer schadelijk zijn voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Heb je deze kaas gekocht en heeft deze één van de genoemde houdbaarheidsdatums, dan kun je deze terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je terug. Als je de kaas online heb gekocht dan kun je dit formulier invullen.

Wil je meer informatie over de terugroepactie van Queso Iberico door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. Je vindt de contactgegevens op ah.nl/klantenservice.

Queso

Bron: Albert Heijn, 6 januari 2022

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen