Mogelijk Salmonella in Albert Heijn Speklap à la Minute Tandoori

Foto: AH/productwaarschuwing

Supermarktketen Albert Heijn roept de AH Speklap à la Minute Tandoori terug omdat de Salmonella bacterie in het product aanwezig kan zijn. Deze bacterie is schadelijk voor de gezondheid.

De terugroepactie geldt voor de AH Speklap à la Minute Tandoori met houdbaarheidsdatum 17-04-2022.

Citroengras

In deze speklap is citroengras van Verstegen verwerkt. Deze citroengras kan mogelijk de schadelijke bacterie Salmonella bevatten. Ook dit citroengras wordt teruggeroepen, samen met nog een aantal kruidenmixen. Het bericht van die terugroepactie lees je hier.

Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heb je de AH Speklap à la Minute Tandoori gekocht en heeft de verpakking de houdbaarheidsdatum 17-04-2022? Eet deze speklappen dan niet op. Ze raden je aan om deze speklap terug te brengen naar een filiaal van Albert Heijn om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn kun je contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vind je op ah.nl/klantenservice.

tandoori

Bron: Albert Heijn, 7 april 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen