Terugroepactie Jumbo Stoomsoep Tom Ka Khai om Salmonella

Foto: Jumbo

Supermarktketen Jumbo roept de Stoomsoep Tom Ka Khai terug. In sommige verpakkingen kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn.

De terugroepactie geldt voor de Jumbo Stoomsoep Tom Ka Khai met EAN code 8718452622566 en met houdbaarheidsdatums 07-06-2022 & 08-06-2022.

Gezondheidsrisico

Jumbo raadt consumenten dringend aan om de stoomsoep Tom Ka Khai met deze houdbaarheidsdatums niet te eten omdat er Salmonella in de stoomsoep kan zitten. De Salmonella bacterie vormt en gezondheidsrisico en kan ernstige gevolgen hebben, met name voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen.

Als je de Jumbo Stoomsoep Tom Ka Khai hebt gekocht en de verpakking heeft de houdbaarheidsdatum 07-06-2022 of 08-06-2022, breng het product dan terug naar de winkel. Wilt je meer weten over de terugroepactie van Stoomsoep Tom Ka Khai door Jumbo, neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken op de website van Jumbo.

stoomsoep

Bron: Jumbo, 7 juni 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen