Terugroepactie Karvan Cévitam Siropen om loslatend folie

Foto: Karvam Cevitam/Productwaarschuwing

Fabrikant Karvan Cévitam is een terugroepactie gestart voor Karvan Cévitam Original siropen en Karvan Cévitam 0% Toegevoegde suikers siropen.

De terugroepactie geldt voor alle Karvan Cévitam Original siropen en Karvan Cévitam 0% Toegevoegde suikers siropen met houdbaarheidsdatums tot en met september 2023 of december 2023:

Bus met THT Januari-December 2023 Bus met THT Januari-September 2023
Karvan Cévitam Original Sinaasappel 600ml Alle Karvan Cevitam 0% Suiker Toegevoegd 600 ml varianten
Karvan Cévitam Original Bosvruchten 600 ml Karvan Cévitam Original Ice Tea Peach 600 ml
Karvan Cévitam Original Cassis 600 ml Karvan Cévitam Original Citroen 600 ml
Karvan Cévitam Original Grenadine 600 ml Karvan Cévitam Original Tropical 600 ml
Karvan Cévitam Original Framboos 600 ml Karvan Cévitam Original Multivruchten 600 ml
Karvan Cévitam Original Aardbei 600 ml

Folie

Bij al deze bussen van 600ml is het mogelijk dat er folie, die aan de binnenkant van de bus zit, los komt. Deze folie kan dan in het drinken terechtkomen.

Als je een bus 600ml Karvan Cévitam hebt, controleer dan de soort en de productnaam èn de houdbaarheidsdatum aan de hand van de tabel. Staat jouw siroop in de tabel, gebruik deze dan niet meer.

Neem contact op met de consumentenservice van Karvan Cévitam zodat het bedrijf je kan compenseren. Stuur daarvoor een duidelijke foto van de dop van de fles met de houdbaarheidsdatum en de batchcode, samen met je naam, adres en IBAN bankgegevens naar [email protected].

Ook voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de consumentenservice van Karvan Cévitam.

Het bedrijf wijst er op dat alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% toegevoegde suikers met een andere THT-datum en alle Signature Blends en alle Karvan Cévitam GO niet onder deze terugroepactie vallen.

siropen

Bron: Karvan Cévitam

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen