Diverse koekjes teruggeroepen naar de winkel om stukjes metaal

21 feb , 23:57 Eten
chocoladekoekjes pape phoptoart pixabay
Pape-PhoptoArt, Pixabay

De afgelopen dagen zijn van diverse winkels koekjes teruggeroepen omdat er stukjes metaal in kunnen zitten. Daarbij zitten koekjes van de Albert Heijn, de Jumbo, de SPAR, de HEMA, de COOP, de ALDI en de Lidl.

Er wordt geadviseerd de koekjes waar het om gaat terug maar de winkel te brengen en ze niet te eten. Je krijgt het aankoopbedrag terug in de winkel waar je het kocht. Ook als het pak is aangebroken of je hebt geen aankoopbon meer.

Klik op de link voor meer informatie.

Albert Heijn

  • Choc Chip Cookies in drie varianten: Double Choc (tht 12-09-2024), Red Velvet (tht 13-09-2024), Lemon Flavour (tht 05-09-2024)
  • AH Lunetta Spritsen met houdbaarheidsdatum 11-05-2024 en AH Excellent Paas crème melange koekjes met houdbaarheidsdatum 16-06-2024

Jumbo

  • Jumbo Chocolate Cookies met EAN code 8718452181339 en houdbaarheidsdatum 5-9-2024 en de Jumbo Double Chocolate Cookies met EAN code 8718452671465 en houdbaarheidsdatum 13-9-2024

Aldi

  • Paaskoekjes Crème (Lentekoekjes op de verpakking) houdbaarheidsdatum 15-06-2024 en EAN-code 2003020000362

Lidl

  • Sondey Grandino Triple Chocolate koeken met lotnummer 2334710 en houdbaarheidsdatum 12-12-2024 en McEnnedy Nougatelli koeken met lotnummer 2334510 en houdbaarheidsdatum 10-12-2024

HEMA

COOP

SPAR

  • SPAR Triple Choc Chip Cookies met EAN code 8710671114525 (SPAR artikelnummer 2271400) en de houdbaarheidsdatum 05-12-2024.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .