Mixed Media Artwork in het Kerkje op de Heuvel van Susan Sieders

Susan Sieders
Susan Sieders
Foto: Susan Sieders

Heelsum – Susan is al heel veel jaren met kleuren, stof en papier aan het werk, prachtige collages en andere werken heeft ze gemaakt. Susan woont sinds 1969 in de gemeente Renkum.

Heel wat jaren bezocht zij de KWA in Schaarsbergen, een vereniging voor vrijetijdskunstenaars o.l.v. professionele kunstenaar in Schaarsbergen.

Mixed Media Artwork

Vanaf woensdag 8 mei is er deze nieuwe expositie in het Kerkje op de Heuvel te bewonderen van de hand van Susan Sieders uit Doorwerth. Gevarieerde materialen zoals stof, hout, papier enzovoort kunnen worden gebruikt om diverse kunstvormen te creëren. De naam “Mixed Media Artwork” geeft dit al enigszins aan. Mixed Media is een creatieve vorm waarin je allerlei materialen en technieken door elkaar kunt gebruiken.

Heel wat jaren bezocht zij de KWA in Schaarsbergen, een vereniging voor vrijetijdskunstenaars o.l.v. professionele kunstenaar in Schaarsbergen. De expositie is in het Kerkje op de Heuvel te Heelsum van 8 mei t/m/ 26 mei.

Open: elke zondag van 11.00 tot 15.00 en elke woensdag 10.00 tot 15.00 uur, zo ook Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag. Toegang is gratis.

Je vindt het Kerkje op de Heuvel aan de Koninginnelaan 24 in Heelsum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen