Expositie in Ons Middelpunt: schilderkunst van Marion van der Veer

Foto: Marion van der Veer

Doorwerth – Marion van der Veer is de eerste kunstenaar die in het ontmoetingscentrum Ons Middelpunt exposeert. Haar schilderijen zijn te bewonderen op het binnenplein en in de grote zaal aan de Mozartlaan 2.

De schilderijen zijn te koop en Ons Middelpunt mag een deel van de opbrengst houden.

Geschonken

Behalve van het schilderij met alle bloemen, die heeft het dorpshuis in zijn geheel geschonken gekregen en is ook te koop. Maar deze opbrengst komt 100 procent ten goede voor Ons Middelpunt. Dus kom eens kijken en raakt een schilderij jou (in het echt zijn ze echt nog mooier), schaf dit kunstwerk dan aan. Je helpt het dorpshuis er mee, je maakt de kunstenaar blij én je geeft jezelf een mooi cadeau.

Marion gaat later in het jaar ook een workshop geven. Heb je belangstelling, laat het ze alvast weten. Zou je zelf ook willen exposeren of ken je een kunstenaar die dat zou willen? Neem dan contact op met Ons Middelpunt via Debby Bosman [email protected] of 0610267066.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen