Expositie: Speuren naar sporen in het beekdal

Foto: Renkums Beekdal

Renkum – Vanaf zondag 20 februari is er een tentoonstelling over het zien en herkennen van sporen van de dieren in het Renkums Beekdal.

Wie weet waar hij moet kijken ziet meer. Beekdals eigen sporendeskundige Marc Wilbers neemt je in de tentoonstelling via foto’s en objecten mee naar de diersporen die we in en om het beekdal kunnen vinden. We weten mede door pootafdrukken, uitwerpselen en vraatsporen welk dieren hier voorkomen.

Natuurlijk zijn er ook spelletjes, voor klein en groot, om sporen te leren herkennen. Tot juli 2022 is de tentoonstelling te bezoeken tijdens openingstijden van het bezoekerscentrum.

Opening

Zaterdag 19 februari om 16:15 uur is de opening van deze tentoonstelling met een toelichting door sporendeskundige Marc Wilbers. Omdat ze minder mensen tegelijk mogen ontvangen dan ze graag zouden willen, is deze opening alleen voor vrijwilligers van Stichting Renkums Beekdal. Wil je als vrijwilliger de opening bijwonen, meld je dan hier aan.

Heb je belangstelling om online mee te kijken bij het openingspraatje? Ze proberen hiervoor een livestream op te zetten. Aanmelden via [email protected].

Lees ook: Zorro, de zwarte zwaan, thuis in het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen