Kunstroute 2023 in juni met 93 deelnemers en 50 locaties

Bezoekers overzichtstentoonstelling
Bezoekers overzichtstentoonstelling
Foto: Kunstroute

Aan de Kunstroute 2023 zullen 93 kunstenaars deelnemen op 50 locaties in de zes dorpen van onze gemeente. Er doen 37 kunstenaars voor het eerst mee.

Al 22 jaar een vaste waarde in de lokale kunstkalender: de Kunstroute in de gemeente Renkum. Kunstenaars uit de 6 dorpen exposeren hun werk in eigen atelier of woning of op één van de gezamenlijke locaties.

Weekend van 3 & 4 juni

De Kunstroute vindt dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 juni plaats met de openingstijden van 11.00-17.00 uur. In het gemeentehuis is er op 1 juni weer een overzichtstentoonstelling van alle deelnemers en in multifunctioneel centrum de Doelum is de kinderkunst (basisscholen) te bewonderen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen